Aktualizace a Informace pro návštěvníky

12.04.2010 20:30

Informace a nabídky na tomto webu jsou stále aktuální a platné včetně mé nabídky, která platí do konce dubna. Pokud máte jakékoliv dotazy, tak  neváhejte nás kontaktovat.

Info pro členy:

každý se ptá jak je to se Say ohledně marketingovým plánem a provizním systém ze spotřebitelské sítě, tak jsem se rozhodl něco málo napsat

  • nyní je provizním systém pozastaven... důvody nevím na 100% tak je tu psát nebudu, ale co mohu napsat z jistotou, že se plánuje MLM pro Česko a Slovensko, které bude více výhodné pro začínající členy. Zjednodušeně, za každý parfém či produkt Say, který si koupíte dostanete nějakou kačku na účet Say + za členy, které doporučíte pokud si koupí samozřejmě nějaký produkt, ale tyto informace musíte brát s rezervou na všem se pracuje a může se ve finále pár věcí změnit.
  • pokud někoho nyní zaregistrujete, tak se nebojte, že nového člena ve své síti nebudete mít, Slovensko si vše dokumentuje a až spustí svou MLM, tak se vaše síť ukáže, ale pozor bude to limitováno do určitého levelu cca do desítky.
  • závěrem mohu říct, že s naším ředitelstvím Say mám skvěle zkušenosti a vždy reagovali na mé dotazy včetně reklamace kladně, vstřícně a ochotně... opravdu jsem velmi spokojen s naším ředitelstvím co zastupuje Česko a Slovensko.

    Jinak je vše v pořádku. Objednávky na 110% fungují jako vždy.
Zpět

Partneři: Výdělek pro všechny, Výdělek na internetu-ByznysNet.eu l