Registrace nových členů Romi

17.04.2011 07:00
  • altupozorňujeme - registrace je zdarma!
  • žádám každého zájemce o členství, aby vyplnil následující informace a poslal vše na tento kontakt
  • do kolonky Vybraný parfém: č. pište jen čísla parfému např. (Vybraný parfém: č.381)
  • pokud máte zájem při registraci si objednat více produktů stačí napsat např. (Vybraný parfém: č.141 + č.221 + č.247  atd.) 
  • při Zlatým členství není podmínka si objednat z produktů, ale proč to nevyužit, když to máte za velkoobchodní cenu 
 zkopírujte tento předepsaný formulář (pomocí kláves Ctrl + C) a do svého emailu to vložíte (pomocí kláves Ctrl + V) a vyplňte! Nehodící smažte! 
Pokud máte jméno nebo ID člena, který Vás přivedl na tento web a díky němu se registrujete nezapomeňte ho uvést - děkujeme:  

Jméno a příjmení: 
Adresa: 
Váš email:  
Tel. číslo: 
Druh členství: Stříbrné / Zlaté - nehodící smažte
Vybraný parfém: č. uveďte jen číslo parfému (č.381) - musí vyplnit stříbrný člen, může i zlatý člen
Vzorek zdarma pro stříbrného člena: č. uveďte jen číslo parfému (č.247) - vyplňuje jen stříbrný člen
Platba za členství: předem na účet (jediný způsob jak uhradit registrační objednávku - NEMAŽTE!)
Přesná dodací adresa: 

Odesláním registrace souhlasíte se zpracováním svých osobních údajů za účelem registrace (v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů). Prohlašuji, že mnou uvedené údaje jsou pravdivé. Po odeslání Vaší registrace do členství SAY International bude na Vaší adresu zaslána členská smlouva + vybrané produkty.

Po odeslaní registrace

  • O Vašem zaregistrování dostanete informující email od společnosti Romi PARFUMS, ve kterém obdržíte Vaše registrační číslo ID, které je důležité pro Vaší práci a komunikaci s firmou! Pod tímto číslem budete objednávat své produkty a také registrovat další zájemce. Dále v tomto emailu obdržíte číslo účtu na které je třeba převést odpovídající částku (cena vybraného parfému (+ další vybrané produkty Vámi) + poštovné). Čím dříve zaplatíte tím dříve společnost Vaši objednávku odešle! O přijetí Vaší platby rovněž dostanete informující email a Vaše objednávka Vám bude doručena do 24 hodin... nejpozději do 48 hodin.

V balíčku obdržíte mimo Vaše objednávky, také důležité materiály: ceník + přehled vůní + malý seznam rozdělení parfémů Romi do typu a skupin vůni. Ostatní materiály jako marketingový plán + katalog produktů + katalog novinek + manuál + členské smlouvy je POZASTAVENO kvůli nového mlm systému (čekáme na jeho spuštění).

POZASTAVENO - Důležité:

  • Kvůli nového mlm systému (čekáme na jeho spuštění). - V balíčku najděte Členskou smlouvu je třeba vyplnit své údaje (kolonku Vstupní heslo..., jméno a příjmení sponzora + jeho id číslo sponzora = NEVYPLŇUJTE) a podepsat na obou stranách. Oskenovat obě strany a poslat na stejný email ve kterém jste obdrželi Vaše ID nebo odeslat na adresu:
Roman Antal - Romi PARFUMS 
Šintavská 12
851 05 BRATISLAVA
Slovensko
Zpět

Partneři: Výdělek pro všechny, Výdělek na internetu-ByznysNet.eu l